Velkoobchodní ceny na vybrané lihoviny a akční zboží dle odběrů. Možnost odpočtu DPH - fakturováno přímo výrobcem, jinak prodej jen koncovým zákazníkům. Zavolejte nebo pište. Dodání cca do 14 dnů, jinak vyrobíme na zakázku.

Prohlášení o ochraně osobních dat

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou.
Jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.

Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů


Podmínky ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Petra Skalická               IČ   67620485 dále jen: „správce“.

2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Vysoká 212 Mukařov

email: petraskalicka@volny.cz

telefon: 603 927 378

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

 

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje výhradně pro zpracování a odeslání objednávky.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

· plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

· oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

· Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2. Účelem zpracování osobních údajů je

· vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

· zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.

Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

· po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

· po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

· Příjemci osobních údajů jsou osoby – účetní a  České pošty

· podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

· zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

· zajišťující marketingové služby.

1. Správce nemá  v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

VI.

Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

· právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

· právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

· právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

· právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

· právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

· právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, použitím antiviru a kvalitního uzamčení - hesla.

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.


zpět
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.
Vaše IP adresa je: 54.198.52.82
Copyright © 2018 Petra Skalická - Dárkovka - eshop.delis.eu. Powered by Zen Cart
Valid XHTML 1.0 Transitional Portál Říčany - informační portál města Online shopy.com Internetové obchody NajduZboží.cz CenovýRádce.cz zvýšení návštěvnosti Katalog www stránek Toplink - katalog odkazů Pagerank změřil www.CZIN.eu TOPlist internetové obchody e-shopy.sk www.topobchody.cz VŠE PRO VAŠI KRÁSU - WWW.KRASA.CZ PARFÉMY - SLEVY 30-50% - WWW.PARFEMY.CZ ZELENÁ LÉKÁRNA - 20000 PŘÍRODNÍCH PRODUKTŮ PRO ZDRAVÍ - WWW.PROZDRAVI.CZ Nábytek a bytové doplňky - největší internetový obchod Hledejceny.cz - porovnání cen, srovnání zboží, katalog internetových obchodů NejNákup.cz porovnání zboží, porovnání eshopů, srovnání jejich cen
Inzerce zdarma Jsme umístěni u ShopMania - Internetové nákupy SeoLink.cz Český katalog stránek katalog odkazů Odkazy Apu.cz Newsportal katalog - internetový katalog Zpětné odkazy Katalog odkazů,Katalog webů, katalog stránek,výměna odkazů,zpetné odkazy,seo Zpětné odkazy SEO Seznam www.katalog-odkazu.cz SEO katalog Recenze obchodů Shopy.cz - Internetové obchody centrumobchodu.eu Internetové obchody Hledej zboží Internetové obchody online NajduZboží.cz OkShopy e-shop katalog! Shoops online shop CZIN.eu Internetový katalog stránek Katalog-Firem.com Katalog odkazů.net Katalog-firem.net ABC Katalog www Katalog firem a eshopů Evropský katalog Katalog odkazů TopLink katalog JirPa - katalog odkazů Ubytování Liberec - PAU Zdravotnické potřeby SETRANS - Nabízíme zdravotnické potřeby a zdravotní pomůcky, alkoholtestery, tlaoměry, glukometry a teploměry. nekuracke-restaurace.cz Katalog Prestige Design Katalog Firem a Odkazů Kontaktné šošovky a roztoky lacnejšie Katalog Centrum-24.cz Naakup.cz - vyhledávač zboží v českých internetových obchodech www.cece.cz Accommodation in Prague, prague accommodation Appartementen Berlijn, Berlin Apartments Hyperkatalog.cz Finding.cz-hledani,vyhledavace-portaly optimalizace PageRank.cz Ryba cz - rybářský informační rozcestník Odkazy-Linky Zbozi a sluzby pro kontaktni centra www.loveme.cz Výměna odkazů a katalog stránek Internetové obchody E-internetové obchody Online-obchody.cz Dřevěné hračky Zverimex Řecko CenyZboží.cz Internet-obchody.cz Internetové obchody - katalog online internetové obchody Eshopy.us Shopy.cz - Internetové obchody Top internetové obchody Ověřené internetové obchody Shoops online shop NEJshopy.eu Nejlepšínákupy.cz - Internetové obchody centrumobchodu.net Internetové-obchody.orgDoporučujeme.info | Premium katalog AZ-Obchody.cz Hodnocení obchodů Internet-obchody.cz Keywords.cz UkažTO.eu - Vyhledávač Shopfinder Dobchody.cz - katalog online obchodů Levné Parfémy přidat odkaz Výměna odkazů Firmy.KupNet.cz - Katalog firem SrovnaniCen.cz Heureka.cz CZIN.eu KontaktyFirem.cz Onlineshopy.cz LevnéNákupy.cz - katalog internetových obchodů Optimalizace webu Alkohol,destiláty a likéry Delis - PageRank.cz